Uw organisatie naar een hoger niveau

CIAD IT

Slechts 20% van de IT-projecten is succesvol. In de overige 80% van de gevallen laten bedrijven kansen liggen. Door geen gebruik te maken van innovatieve ICT-oplossingen of door deze niet op de juiste manier te implementeren en af te stemmen op de business strategie. Ontzettend zonde, een gemiste kans. Juist omdat ICT-oplossingen niet ingewikkeld hoeven zijn.

 

Effectieve eenvoud
CIAD IT gelooft in de eenvoud van dingen. Onze focus ligt altijd op de kern van uw probleem of vraagstuk. Doordat we zowel de business- als de ICT-taal spreken, werken we effectief samen met verschillende afdelingen binnen uw organisatie. Iedere situatie is uniek, ook die van u. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die - net als onze werkwijze - altijd praktisch, helder, transparant en simpel zijn.

 

Uw organisatie naar een hoger niveau
We hebben een no-nonsense aanpak. We doen simpelweg wat we zeggen en zeggen wat we doen. Deze aanpak combineren we met het toepassen van de modernste ICT-concepten, de inzet van ICT-ers met hetzelfde DNA en de samenwerking met Ciad. Maak kennis met CIAD IT en laat ons u helpen om uw organisatie naar een hoger niveau te brengen dankzij praktische ICT-oplossingen.

 

Diensten van CIAD IT

ERP-implementaties
ERP-oplossingen kunnen uw organisatie veel brengen. Maar een voor een succesvolle implementatie is het belangrijk om stil te staan bij een aantal zaken. Denk aan:

  • De uitvoering van gedegen verwachtingsmanagement en een haalbaarheidsanalyse.
  • Hierdoor maakt u onder andere kosten inzichtelijk en beheersbaar. De aansluiting op processen binnen uw organisatie zodat er geen aanvullende wijzigingen hoeven worden doorgevoerd.
  • De aanpassingen aan een nieuwe werkwijze. Neem medewerkers mee in het traject zodat ze niet in oude processen blijven denken en u samen successen kunt behalen.

Wij begrijpen dat dit makkelijker klinkt dan het is. Door gebruik te maken van onze ruime ervaring met diverse ERP-implementaties en door samen te werken met ervaren partners, ondersteunen we u bij een succesvolle implementatie. Een implementatie die uw organisatie verder brengt.

 

IT-servicemanagement
Ook al heeft u de beste ICT-oplossing geïmplementeerd, met ontevreden eindgebruikers en een inefficiënte IT-beheersorganisatie komt uw organisatie geen stap verder. Medewerkers kunnen hun werkzaamheden niet efficiënt uitvoeren en ICT krijgt een negatief imago. CIAD IT maakt gebruik van ‘best practices’ op basis van de ITIL literatuur. IT-servicemanagement brengen we hierdoor naar een hoger niveau, net als uw organisatie.

 

Smartphone app development
U heeft een innovatief idee! Maar hoe vertaalt u dit idee vervolgens naar een innovatieve smartphone app? Een app die toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie en uw klanten en die nauw samenwerkt met uw huidige IT-omgeving. Samen met professionele partners begeleidt CIAD IT u van concept tot delivery van een waarde toevoegde smartphone app.

 

Outsourcing
Wilt u doen waar u goed in bent? Puur ondernemen zonder u bezig te houden met IT en toch meer grip krijgen op uw IT-kosten. Dit bereikt u met outsourcing. CIAD IT ontwikkelt en implementeert outsourcingsstrategieën waarmee u verder komt.

 

Cloud computing
Wanneer het om cloud computing gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Iaas, Paas, Private cloud, Public cloud? Één ding is zeker, door de opkomst van de digitale wereld heeft cloud computing de toekomst. Met behulp van cloud oplossingen kan uw organisatie sneller innoveren, krijgt u meer grip op IT-kosten en kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent, ondernemen! Laat CIAD IT uw organisatie adviseren bij het uitstippelen van de route naar de cloud.

 

Infrastructuur vraagstukken
Innovaties volgen elkaar in een razend tempo op en de nieuwe generatie werknemers doet zijn intrede. Deze medewerkers willen onder andere tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken. Uw organisatie moet zich snel kunnen aanpassen om hierop in te kunnen spelen. Dit alles vraagt om een schaalbare, moderne en flexibele infrastructuur die afgestemd is op uw bedrijfsdoelstellingen. Met behulp van concepten als server based computing, storage- en server consolidatie en virtual desktop infrastructure helpt CIAD IT u met deze (soms complexe) infrastructuur vraagstukken.

 

Interfaces
Uw medewerkers onderling of met klanten efficiënter laten samenwerken? Interfaces tussen computersystemen kunnen u hierbij helpen. Door veel voorkomende werkzaamheden en informatiestromen te digitaliseren en te automatiseren, houden medewerkers meer tijd over voor waarde toevoegende activiteiten. CIAD IT ontwikkelt interfaces die u helpen bij een efficiëntere bedrijfsvoering.

Maak kennis met één van onze specialisten
CIAD IT